Neostoric - helhetshälsa på nätet.
Author:
• söndag, maj 22nd, 2011

Neostoric har funnits i flera år nu och är min lilla bebis. Det är nämligen så att jag inte bara skriver här utan har även skapat hela hemsidan… Egentligen ville jag bara få upp allt jag visste om kost och näring på nätet, och som den ”gör-det-själv”-personlighet jag är var det ju bara att lära sig att göra hemsidor 🙂

Det visade sig vara så roligt att jag för två år sen startade eget som webbdesigner!

Det är det bästa jag gjort; att driva en egen firma passar mig utmärkt. Och att få jobba med något jag älskar är underbart.

Tyvärr hinns det inte med lika mycket att skriva här, eller att forska vidare på samma sätt som jag gjort förut. Tack och lov har jag hjälp av Paul som möjligen brinner en smula mer för ämnet än jag själv. Så det trillar in lite artiklar från honom då och då.

Men då måste jag tacka personer som Ulrika Hoffer som skrivit boken Råsmart Familj!

Även om jag älskar att koda ihop nästan vilken sida som helst, så känns det extra bra när hemsidan handlar om något riktigt bra. Ulrika och jag delar väldigt många uppfattningar angående kost och näring och jag är så glad att hon finns! Hon är så bra på att prata och förmedla. Folk vill sluta med socker när de pratat med henne. Jag skulle inte klarat det bättre själv.

Vi pratar alltså inte om raw food utan om råvaror på ett smart sätt. Du lär dig äta så att du mår bra och har energi hela dan och sover gott om nätterna. Dina barn oxå!

Surfa in på hennes hemsida Råsmart, signa upp till nyhetsbrevet och köp boken! Du kommer inte ångra dig.

 

Du kan följa svar via RSS 2.0 flödet. Både pingning och kommentering är avstängt.

Kommentering avstängd.