Neostoric - helhetshälsa på nätet.
Author:
• söndag, maj 24th, 2009

När jag såg ”The Secret” för första gången blev jag inspirerad att börja tänka positivt. Jag ville visa filmen för alla jag kände. Tyvärr var inte andra lika imponerade som jag och många ansåg det till och med vara skitsnack. Sådant som inte går att ta på blir ofta nerpratat. (Man får inte tro på spöken (andar) men om man inte tror på gud (den helige anden) kan man få sig en örfil).

Vad som störde mig med ”The Secret” var att den var överdramatiserad, vilket gjorde allt för mystiskt för de flesta människor att ta till sig. Man missade grundtanken. Personerna som medverkade i filmen verkade visserligen lyckliga, men det kändes som om de satt och läste innantill. Och egentligen var det ju ingen som förklarade hur man skulle gå till väga för att nå sina mål. Man kan inte bara skriva ”en miljon” på en papperslapp och så sätter någon in det beloppet på ens konto inom två veckor. Det funkar inte så. Det är mycket större än så.

Jag har lärt mig hur tankarna påverkar ens liv och hälsa genom att läsa andra böcker om ämnet, men det som verkligen fick mig att förstå var en dokumentärfilm jag såg igår kväll. I filmen medverkar Louise Hay, vars böcker jag ska börja läsa på studs. Den heter ”You can heal your life” (Du kan hela ditt liv) och finns att köpa på Vattumannen.

Du kan även se den online på filmens hemsida för en billig summa men då är det förstås på engelska.

Är du pank finns den på engelska med lite sämre kvalitet på Youtube.

Du kan följa svar via RSS 2.0 flödet. Både pingning och kommentering är avstängt.

En kommentar till “The Secret kan slänga sig i väggen”

  1. Ninna skriver:

    Hej!

    Jag känner inte till ”The Secret”, men Louise L Hay är verkligen någon vars böcker jag kan rekommendera.