Neostoric - helhetshälsa på nätet.
Author:
• lördag, oktober 02nd, 2010

Det är bara så underbart varje gång man hittar någonting nytt att lära sig. Just nu är jag inne på att förstå mig på män och kvinnor och se skillnaden mellan dem. Ett tag trodde jag att män och kvinnor är lika, men det är vi inte. Och gudskelov för det. Som affärskvinna måste man använda sin maskulina kraft på jobbet, jag är själv egenföretagare, men det är viktigt att sedan kunna skifta över till sin feminina kraft.

Det är ju härligt att vara kvinna! Det tog lång tid för mig att förstå. Jag har varit mycket som en kille. Jag var inte en fnittrig tjej som klädde mig feminint och sminkade mig. Jag hade jeans och t-shirt. Det har jag fortfarande, men numera av tjejmodell och rätt storlek. Man måste inte vara supersminkad och ha en massa krimskrams för att vara kvinnlig, men man ska inte dölja att man är kvinna.

Jag har läst en hel del böcker nu och fått rådet att hitta en kvinna jag kan ha som förebild. Och idag har jag hittat en sådan. Hon är dessutom författaren till den bästa bok jag läst i ämnet, nämligen Men Made Easy, där den här kvinnan avslöjar 12 hemligheter om män. Jag tycker om henne för hon är inte en feminist som tycker att man ska spela svår att nå, utan hon älskar män och uppmanar oss kvinnor att lära känna männen och försöka förstå dem.

En av de viktigaste hemligheterna handlar just om att vara kvinna. Släpp fram din kvinnlighet och låt din man vara en man. Låt han få känna att du uppskattar honom som en man. Det kan vara ganska svårt ibland, men i boken lär vi oss detta.

Vi lär oss oxå hur små detaljer som vi knappast tänker på kan såra en man djupt och få honom att stänga igen sig totalt eller söka sig efter någon annan kvinna. I slutet av boken avslöjas även 12, lite kortare, hemligheter om kvinnor. Tanken är att du ska ge de sidorna till din pojkvän/man.

Hon är bara för underbar den här tjejen.

Det här är alltså en e-bok som du laddar ner med en gång. Du hittar den här.

Category: Relationer
Du kan följa svar via RSS 2.0 flödet. Både pingning och kommentering är avstängt.

Kommentering avstängd.