Neostoric - helhetshälsa på nätet.
Author:
• söndag, januari 18th, 2009

Jag satte mig ner och skrev om html- och css-koderna för den här hemsidan; från grunden. Utseendet är snarlikt det som var innan, så det märks inte riktigt vilket hårt jobb jag har lagt ner. När jag startade den här sidan kunde jag ingenting om webbsidor och inte om WordPress heller. Jag valde ett ”Theme” som jag tyckte om och sen testade jag mig fram för att se vad som hände när jag ändrade på olika ställen i koden.

Resultatet blev massor av kod huller om buller och däribland en hel del som inte användes alls. Rörigt, med andra ord.

Eftersom att skapa Neostoric.com även väckte ett intresse för webbdesign – något jag vill fortsätta jobba med, så bestämde jag mig för att fixa till koden ordentligt. Och jag är riktigt glad över att jag faktiskt klarade av det.

Tyvärr kom skrivandet lite på efterkälken. Fast det beror säkert också på att jag har flyttat från USA till Sverige. Man hinner inte skriva så mycket då.

Jag tror att jag kommer börja skriva lite mer personliga inlägg här också. Det känns mer rätt, eftersom den här sidan faktiskt är min personliga:)

En video om yoga och stretch för Piriformis Syndrom har utlovats och jag jobbar på den. Svårast är att videokameran är så usel och att det inte finns någon bra plats att filma på här i detta hus. Men den är på gång.

Over and Out – Malin

Category: Nyheter  | Tags: ,
Du kan följa svar via RSS 2.0 flödet. Både pingning och kommentering är avstängt.

Kommentering avstängd.