Neostoric - helhetshälsa på nätet.

Om Neostoric

Jag som ligger bakom Neostoric.com är en svensk kvinna vid namn Malin Karlsson. Neostoric är inget företag utan drivs av mig som privatperson.

Jag är varken läkare eller forskare, utan har helt enkelt ett brinnande intresse för liv och hälsa. Jag studerar på egen hand och på Neostoric sammanfattar jag det jag läser.

Syftet är att inspirera och väcka folk att börja ta hand om sig själva och sluta förlita sig på sjukvård och myndigheter. Om du vill ta kontroll över ditt liv så är Neostoric för dig.

Jag har själv förbättrat min hälsa genom de metoder jag beskriver. Självklart behöver många sina mediciner och läkarvård, jag uppmanar inte någon att sluta. Men det friska kan stärkas så att kroppen orkar läka sig själv.

Namnet Neostoric är en sammansättning av neo (som betyder ny) och historic (historisk). ”Nyhistorisk” med andra ord. Det syftar på hur vi kan ta hjälp av gamla beprövade och logiska metoder och sammanfläta dem med det nya vi forskar fram. Att något inte är vetenskapligt bevisat behöver inte betyda att det inte fungerar. Inte heller att nya moderna metoder är bättre än något gammalt. Både fakta och ett sunt förnuft får avgöra om informationen gäller eller inte. Ett stort kapitel handlar om kost och näring eftersom det är det lättaste sättet att påverka hälsan.

Här finns tips hur man kan göra små förändringar som leder till stora skillnader utan att för den skull bli ett hälsofreak. Och är du extra intresserad är det ju bara att läsa vidare, eller kanske köpa de e-böcker som så småningom ska läggas upp.

Att vi människor består av energier är för många hokuspokus, men det är inte mer trolleri än elektriciteten som kommer ur två hål i väggen. Läs mer under livsenergi.

Att utvecklas som person, våra tankar och känslor, och att ta ansvar för sitt eget liv har en stor betydelse för vår hälsa. Läs mer under känslor och tankar.

Under länkar och boktips hittar du de hemsidor och böcker som är Neostorics källor och inspiration.

Bloggen kommer regelbundet fyllas på med fakta, erfarenheter, tankar och länkar till intressanta artiklar. Ni är alla välkomna att maila med både egna funderingar såväl som ris och ros.

Jag kommer ständigt förbättra sidan och se till att den senaste informationen finns här.