Neostoric - helhetshälsa på nätet.

Helhetshälsa

Allt vi äter, andas in, tar upp genom huden och våra känslor och tankar påverkar hur vi mår till både kropp och själ. Vi kan faktiskt göra väldigt mycket för att påverka vårt välmående utan att för den skull bli hälsofreaks. Små förändringar kan göra underverk.

Kroppen har både ett immunförsvar och ett avgiftningssystem som kämpar för att hålla oss friska, men för att de ska fungera optimalt måste vi tillföra näring. De kan även bli överbelastade; när vi tillför för mycket gifter som kroppen måste rensa bort eller om vi stressar. Kroppen orkar inte med och vi hamnar i obalans och kan inte längre stå emot sjukdomar.

Det kan dröja ganska länge innan ett symtom uppstår, därför går många omkring och tror de är friska eftersom de inte har några problem. Många anser sig vara hälsosamma för att de inte har några påtagliga symtom. Lite allergier, återkommande förkylningar, mjäll och acne har ju de flesta så det kan verka vara fullt normalt. Som om att ha småkrämpor har blivit vårt normaltillstånd

Om tar reda på orsaken till att dessa symtom uppstod, och ändrar sin livsstil, kost, attityd eller vad det än må vara, så kan man läkas.

Tyvärr är det ovanligt att detta sker, utan man vill gärna ha ett piller som tar bort symtomen så fort som möjligt. Symtomen kanske försvinner, men problemet kvarstår inne i kroppen för att sedan uppstå som svårare symtom eller allvarliga sjukdomar.

Vore det inte trevligare om vi alla mådde lite bättre?
Varför inte sköta om kropp och själ så vi slipper få problem?
Varför vänta tills vi lider och måste gå till doktorn?
Vi kan börja ta ansvar för vårt eget välmående.

Vi kan sluta förgifta oss och börja tillföra det kroppen behöver och den kommer så småningom att renas o läkas. Ibland kan det ta tid men vi kan påskynda läkningen genom att stärka oss med örter, zonterapi, livsenergi, positiva tankar och leva på ett sätt vi själva trivs med.