Neostoric - helhetshälsa på nätet.
Author:
• söndag, juni 29th, 2008

Jag försöker inte få någon att avstå från en traditionell behandling, men eftersom metoderna jag beskriver nedan inte kan skada någon även om de kanske inte botar någon cancer, vill jag ändå dela med mig.

Vitamin B17
En teori är att cancerceller helt enkelt är trofoblastceller som på grund av enzymbrist börjar växa och dela på sig okontrollerat. Trofoblastcellerna produceras av kroppen för att försöka läka någon svår skada. Dessa celler kontrolleras av enzymer i bukspottkörteln, men hos de flesta producerar denna inte tillräckligt med enzymer. Därmed kontrolleras inte trofoblastcellerna och man får cancer.

I cancercellerna finns enzymet beta-glukosidas som är det enda enzymet som kan framställa cyanid (HCN) från vitamin B17 (även kallat Laetrile och Amygdalin). B17 innehåller en cyanogrupp (CN) vilket är ofarligt, men vid nedbrytning bildas de två giftiga ämnena vätecyanid (HCN) och bensaldehyd. Dessa två ämnen förstör cancerceller.

Beta-glukosidas förekommer inte i stora mängder i friska celler, vilket innebär att HCN bara bildas om det finns cancerceller. Friska celler innehåller enzymet rhodanase som neutraliserar B17 och inget HCN bildas. Endast cancerceller förstörs av HCN.

Ett bra sätt att få i sig vitamin B17 är via groddade mungbönor. Mungbönor är nyttiga och innehåller dessutom antioxidanter, så varför inte?

PH-balans
En sund pH-balans i kroppen är viktig för hela vårt välmående och om det dessutom kan hålla cancer borta är det bara ett plus. Många påstår att cancerceller inte kan växa i en basisk kropp. Lär dig om syra-bas-balansen.

Havsalger
Alger innehåller kolhydrater, essentiella fettsyror, komplett protein, vitaminer (även B12), mineraler, enzymer, klorofyll, fibrer, antioxidanter är basbildande och har en avgiftande effekt. De rensar ut tungmetaller och fria radikaler. Många som äter alger har fått mer energi och blivit av med värk. Hälsokosten har blågröna alger, spirulina och chlorella.

MMS
The Miracle Mineral Supplement. Klordioxid som används att rena vatten kan också rena din kropp. Obs, det är viktigt att läsa exakta instruktioner, man kan inte bara hälla i sig klordioxid… Det är inget mirakel bara kemi. Renar kroppen från malaria och andra besvärliga sjukdomar. Jag känner folk personligen som använder sig av detta. Dock inga cancerpatienter än.

Intressant teori, intressant bok. Finns att ladda ner som pdf här.

Hulda Clark har en teori om att cancer orsakas av parasiter. Hon har många böcker bland annat ”The Cure for all Cancers”. Läs mer!

Du kan följa svar via RSS 2.0 flödet. Både pingning och kommentering är avstängt.

En kommentar till “Alternativa cancerbehandlingar”

  1. […] juni 29, 2008 vid 2:58 pm (Behandlingar, Cancer, Maten och Hälsan) Tags: alger, b17, mms, parasit, ph-balans Jag försöker inte få någon att avstå från en traditionell behandling, men eftersom metoderna jag beskriver nedan inte kan skada någon även om de kanske inte botar någon cancer, vill jag ändå dela med mig…Läs hela inlägget! […]